Cry with no tears;
Hi. My name is Nooraimi Huda. I'm 17 going 18 next year. I'm Single for sure. And to know me more. Please read my entry. Don't judge a book by cover.

The truth,
Raimi Huda Amyda.
messagez linkiez creditz
" Alright, let’s stop crying now
wipe away your tears now "

- Hover and click the navi's ♥
- If you're a hater, run befo' I eatchu.
← older|
Dah Habis SPM!
Thursday, November 20, 2014 | 9:38 PM | 0 comments ♥

selepas berhempas pulas selama 5 tahun, akhirnya tamat juga sekolah, dan saya dah besar. Yay!! tak sangka tahun depan dah 18 tahun.. MashaAllah, sekejap sangat masa berlalu, tahu tahu dah habis sekolah.. rasa mcm rindu sangat waktu sekolah rendah,, tadika dulu.. rindu tau.. hahah, apa boleh buat dari kanak kanak kini sudah meningkat remaja. sekolah dah habis ni baru lah rasa nak pergi sekolah hari2.. kenapa tah.. ahahah :D harini 21/11/2014. last duduk sekolah, last jumpa cikgu. last nak manja2 dengan kenkawan.. mana ada masa ceni lagi..lepas ni mesti dah tak macam dulu. cari gaduh dengan semua en en.. harini rasa macam sedih je, tapi pergi sekolah pun lambat gak tadi.. dalam pukul 11:30 gak lah.. nak jumpa yang mana rapat jer en.. yang lain tu dah boleh pergi jauh lah.. yang mana nak cari gaduh semua tu kan.. lantakkan aje.. ahaahaha..

ni kenapa tetiba rajin nak buat post ni cuba cakap sikit.. sebab apa yang tetiba ada masa nak buat post ni kenapa ek ek ek... ahahaha.. 

SEBENARNYA....... baru ingat password gmail.. yay!!,
tu yang tetiba ada post baru ni hahahaha.. thankyou to otak sebab ingat password blog ini.. kalau ada masa and rajin nak post nanti saya post lah bebanyak okay.. ini pun on dekat sekolah ha.. mana ada wifi kat rumah.. dulu ada tu yang post hari hari.. la ni rumah tu takdak wifi takdak apa, on pun guna mobile data je.. ahaha, itu je yang mampu en..

okay cukup sampai sini je..