Cry with no tears;
Hi. My name is Nooraimi Huda. I'm 17 going 18 next year. I'm Single for sure. And to know me more. Please read my entry. Don't judge a book by cover.

The truth,
Raimi Huda Amyda.
messagez linkiez creditz
" Alright, let’s stop crying now
wipe away your tears now "

- Hover and click the navi's ♥
- If you're a hater, run befo' I eatchu.
newer →
Main Groove ( alah kalau tak tahu buat-2 tahu jelah ye )
Tuesday, June 7, 2011 | 9:05 PM | 0 comments ♥

okay harini aku nak tunjuk korang aktiviti aku kat LANGKAWI :) okay aktiviti ny dipanggil main groove sebab dalam BM mcm tak best lak nak sebut .. tapi kena sebut jugak .. mane lah korang nak tahu ape maksud main groove en .. okay maksud nye alur utama .. okay dy macam beritahu kita sejarah LANGKAWI laa .. hahaha okay koran just watch the pictures kay .. sila menikmati gamba saya okay :)


ny gamba yang paling saya suka .. heheh


okay ini dalam gua buaya ape entahh


okay muka macam tutt .. hehhe


okay ny tgk burung helang 


lagi sekali muka macam tuttt


okay saya tak ingat ape name batu nyy


okay senyum siniss .. sebab bru lepas marah adek .. hehe


okay ny bajet gedik .. grr menyampah tahuu !


okay time ny kepanasan tahap mak chik-2 grr


okay muka tak bolehbelah sebab tahan panas kan ..


okay lihat lah family saya yang amat gembira .. hehehe




p/s : saya g langkawi ngn family jer