Cry with no tears;
Hi. My name is Nooraimi Huda. I'm 17 going 18 next year. I'm Single for sure. And to know me more. Please read my entry. Don't judge a book by cover.

The truth,
Raimi Huda Amyda.
messagez linkiez creditz
" Alright, let’s stop crying now
wipe away your tears now "

- Hover and click the navi's ♥
- If you're a hater, run befo' I eatchu.
← older|
newer →
Raimi Huda Amyda
Sunday, August 21, 2011 | 7:58 AM | 0 comments ♥

ASSAAMUALAIKUM <3


okay actually Raimi Huda Amyda tu bukan name sebenar saya , hanya nama panggilan ..,hahhaha... di sekolah juga saya menggunakan name panggilan ini .. HAHA .. cikgu pun panggil saya Raimi / Amyda .. :D :D Nama sebenar saya Nooraimi Huda .. huhu amyda tu datang nye dri Mama saya .. A  ikut nama dy , MY amik dri belakang ayat [nooraimi], DA pulak dri belakang ayat [huda]... memang unique nama saya bila dipikir kan maksud nya .. hahah .. ade yg panggil amelia la emelda la.. huhuh .. saya tak bape nak suka sgt org tukar kan Ejaan Amyda tu ke Emyda .. nampak JERK kan .. ?? .. hahhahaa .. ikutkan nama memang nampak feminin .. TAPI .. hahahhaha .. saya ny tak bpe nak femini sgt .. kelakar la .. HAHHA ..